Keep Safe är en unik patenterad lösning som gör fasader och entréer säkrare och förhindrar smash and grab-inbrott.

Konstruktionen bygger på forskning och noggranna tester och har validerats i samarbete Luleå tekniska universitet. Lösningen ligger i själva konstruktionen – en kombination av högkvalitativa glas och en fjädrande infästning som fångar upp och effektivt dämpar krockkrafterna och på så sätt förhindrar att karmen släpper och fönstret rasar in.

Fler nyheter

Fullträff för Keep safe system i beskjutningstest

Fullträff för Keep safe system i beskjutningstest

Keep safe system har nyligen genomgått framgångsrika tester mot beskjutningsattacker hos RISE Research Institutes of Sweden, vid deras ballistiska laboratorium i Varberg. De rigorösa testerna utfördes enligt standard SS-EN 1522:1998, som specificerar krav och...