Keep Safe är en unik patenterad lösning som gör fasader och entréer säkrare och förhindrar smash and grab-inbrott.

Konstruktionen bygger på forskning och noggranna tester och har validerats i samarbete Luleå tekniska universitet. Lösningen ligger i själva konstruktionen – en kombination av högkvalitativa glas och en fjädrande infästning som fångar upp och effektivt dämpar krockkrafterna och på så sätt förhindrar att karmen släpper och fönstret rasar in.

Fler nyheter

NCC på besök

NCC på besök

Representanter från NCC har hälsat på för att titta på vår mockup av fasadpartier inför kommande installation vid Västlänken, deletapp Centralen i Göteborg. De var mycket nöjda med vad de såg och vi ser fram emot samarbetet i detta omfattande och mycket spännande...

Keep safe system goes west

Keep safe system goes west

Med patentet klart i USA arbetar vi nu även för att etablera Keep safe system på denna stora och intressanta marknad.

Heta framgångar för Keep öppnar nya marknader

Heta framgångar för Keep öppnar nya marknader

Förra veckan genomförde vi brandtester med vårt patenterade system för säkra fasader och dörrar, Keep Safe System. Det blev en ytterligare en stor succé, som öppnar för ännu fler möjligheter.   Brandtesterna gjordes i Aachen, Tyskland i samarbete med...