Vi inleder det nya året med en riktigt rolig nyhet. I veckan har vi fått grönt ljus för vår patentansökan i Förenade Arabemiraten. Det är ännu en milstolpe för oss och vår säkerhetslösning.

Förenade Arabemiraten har under många år satsat stort för att göra turismen till en hållbar och långsiktig inkomstkälla, inte minst i Dubai. Det är därför avgörande att säkerställa trygga offentliga miljöer för alla som rör sig i områden som shoppingdistrikt, flygplatser och tunnelbanor.

Godkännandet går helt i linje med vår långsiktiga strategi.

– Med rätt partner i denna region har Keep the company stora möjligheter att bidra till ökad säkerhet och trygghet. Det här är en fantastisk start på det nya året, säger vår VD Håkan Karlsson.

Ännu en framgång som bekräftar att vi är på väg att bli en global aktör inom trygghetslösningar. Vi ser med fram emot nya möjligheter och partnerskap som kommer att stärka vår närvaro och bidra till en säkrare värld för alla.

Fler nyheter

Fullträff för Keep safe system i beskjutningstest

Fullträff för Keep safe system i beskjutningstest

Keep safe system har nyligen genomgått framgångsrika tester mot beskjutningsattacker hos RISE Research Institutes of Sweden, vid deras ballistiska laboratorium i Varberg. De rigorösa testerna utfördes enligt standard SS-EN 1522:1998, som specificerar krav och...