Vi inleder det nya året med en riktigt rolig nyhet. I veckan har vi fått grönt ljus för vår patentansökan i Förenade Arabemiraten. Det är ännu en milstolpe för oss och vår säkerhetslösning.

Förenade Arabemiraten har under många år satsat stort för att göra turismen till en hållbar och långsiktig inkomstkälla, inte minst i Dubai. Det är därför avgörande att säkerställa trygga offentliga miljöer för alla som rör sig i områden som shoppingdistrikt, flygplatser och tunnelbanor.

Godkännandet går helt i linje med vår långsiktiga strategi.

– Med rätt partner i denna region har Keep the company stora möjligheter att bidra till ökad säkerhet och trygghet. Det här är en fantastisk start på det nya året, säger vår VD Håkan Karlsson.

Ännu en framgång som bekräftar att vi är på väg att bli en global aktör inom trygghetslösningar. Vi ser med fram emot nya möjligheter och partnerskap som kommer att stärka vår närvaro och bidra till en säkrare värld för alla.

Fler nyheter

NCC på besök

NCC på besök

Representanter från NCC har hälsat på för att titta på vår mockup av fasadpartier inför kommande installation vid Västlänken, deletapp Centralen i Göteborg. De var mycket nöjda med vad de såg och vi ser fram emot samarbetet i detta omfattande och mycket spännande...

Keep safe system goes west

Keep safe system goes west

Med patentet klart i USA arbetar vi nu även för att etablera Keep safe system på denna stora och intressanta marknad.