Keep the company tog igår hem priset som Årets Startup vid Piteå Business Awards. Vi är tacksamma och riktigt stolta och glada för utmärkelsen. 

Juryns motivering:

I en värld där trygghet inte är något man kan ta för givet längre känns det bra att kunna lyfta ett bolag i Piteå som har ambitionen att göra världen lite tryggare. Med en unik patenterad lösning och med möjlighet att från Piteå leverera till jordens alla hörn ser juryn allt som krävs för att bli Årets Startup.

Vinnare är Keep the company och deras unika lösning för fönster och dörrar som står emot både bombattacker, orkaner och smash and grab-stölder.

 

Fler nyheter

NCC på besök

NCC på besök

Representanter från NCC har hälsat på för att titta på vår mockup av fasadpartier inför kommande installation vid Västlänken, deletapp Centralen i Göteborg. De var mycket nöjda med vad de såg och vi ser fram emot samarbetet i detta omfattande och mycket spännande...

Keep safe system goes west

Keep safe system goes west

Med patentet klart i USA arbetar vi nu även för att etablera Keep safe system på denna stora och intressanta marknad.

Heta framgångar för Keep öppnar nya marknader

Heta framgångar för Keep öppnar nya marknader

Förra veckan genomförde vi brandtester med vårt patenterade system för säkra fasader och dörrar, Keep Safe System. Det blev en ytterligare en stor succé, som öppnar för ännu fler möjligheter.   Brandtesterna gjordes i Aachen, Tyskland i samarbete med...