I rapporten ”50 mest intressanta techbolagen utanför Stockholm 2023” lyfter investmentbolaget Northern CapSek Ventures 25 bolag i Region Norr och 25 bolag i södra Sverige som bedöms ha stor potential till utveckling och tillväxt. På listan finns Keep the company.

Rapporten ska ge en inblick för investerare och hjälpa de bolag som omnämns att nå ut till en bredare community av investerare. Spridningen på bolagen är stor. De listade kommer från många olika branscher och är allt från startups till bolag inom tung industri, rymdnäring och gruvnäring. Den gemensamma nämnaren är tech, hög innovationshöjd och skalbara affärsmodeller. Bedömningen har bland annat gjorts utifrån parametrarna ekonomisk utveckling, potential och innovation.

– Vi är och har alltid varit trygga med att vårt säkerhetssystem är av världsklass. Att andra nu har fått upp ögonen för Keep safe system och att vi finns med på denna lista är fantastiskt roligt. Det finns ett stort intresse för vårt unika system både i Sverige och utomlands och vi har potential och möjlighet att bli ett globalt alternativ för säkra dörrar, fönster och fasader, säger Håkan Karlsson, vd.

– De mest lovande techbolagen är som stjärnor på natthimlen, för att verkligen se dem måste man ut ifrån storstan.
Henrik Jerner, VD Northern CapSek Ventures

Rapporten finns här:

 

Fler nyheter

NCC på besök

NCC på besök

Representanter från NCC har hälsat på för att titta på vår mockup av fasadpartier inför kommande installation vid Västlänken, deletapp Centralen i Göteborg. De var mycket nöjda med vad de såg och vi ser fram emot samarbetet i detta omfattande och mycket spännande...